Translation results Translation result Manieren om Borsten Tape te gebruiken voor doe-het-zelfprojecten

Tegenwoordig gebruiken dames een atriale liftwimper in plaats van beha’s onder hun jurk. Er zijn niet echt zekere of vreselijke doelen voor het gebruik van tape borsten in plaats van beha’s. Geen behoorlijke verduidelijking dat je tape gebruikt, je moet de echte methode kennen om het op te nemen. Hier regel ik alles over atriale liftbijeenkomsten.

Inspiraties voor het gebruik van borstband in plaats van borstband
Ten tweede mag je in de toekomst nooit meer een beha dragen
Een verzekering tegen buste taping is dat je geen beha kunt dragen. Je kunt het niet dragen omdat je jurk zo ontworpen is. Draag bijvoorbeeld geen beha’s met veters tijdens het aankleden. Dit komt omdat de wimpers vanaf de achterkant zichtbaar zijn en je er abnormaal uitziet, niemand draagt opvallende beha’s!
Alles bij elkaar genomen, kunt u atriale lifttape gebruiken zonder een beha te dragen om uw borst op te tillen en stappen te verminderen.

Gladde borst
Vrouwen die zich moeten kleden als een man of zich moeten kleden als een persoon voor toneelstukken, gebruiken borstbanden om hun borst te fixeren. Bovendien worden atriale liftgroepen gebruikt door getalenteerde specialisten om de ventriculaire beweging tijdens de upgrade te verminderen.
Maak een decolleté
Atriale lifttape wordt gebruikt om decolleté te maken. Iemand die SMA-borsten heeft en geen decolleté krijgt, kan zich met de tape verbinden op een manier om decolleté te maken. Bovendien wordt het tonen van kisten gebruikt door transgenders.
Wat voor soort atriale lifttape is er?
Klinische tape is nuttig, maar gebruik geen papieren tape omdat deze zwak en onbuigzaam is. U kunt ook sportsjorbanden gebruiken. Alles wat u kiest, moet voldoende breed zijn en eruitzien als tape. Deze tapes passen het beste bij uw huid en zijn beveiligd. Een touwstropdas is gevaarlijker om te gebruiken en kan niet worden gebruikt als u een gevoelige huid heeft.
Zorg er bij het kopen van atriale lifttape voor dat deze geen stroom heeft, aangezien het vaak verschrikkelijk is als u het verwijdert. Elke oppervlaktetape die u gebruikt, moet ademend zijn. Dit komt omdat, als het niet ademend is, het je huid nat maakt van het zweet.

Ook de aanschaf van een atriale liftband garandeert dat het niet vanzelfsprekend is. Dat houdt in dat wanneer je iets met je huid wrijft of omhelst, dit geen duizelingwekkende onderbreking mag veroorzaken zoals plastic tape. Dit kan erg in verlegenheid brengen. Kijk dan tegen die tijd naar de educatieve activiteit en gebruik tape op een manier die geen tumult veroorzaakt. Een tape met minder lijm en papier kan energie geven.
Manieren om atriale lifttapes te gebruiken-

Gebruik om te beginnen een tepelhof om uw tepelhof te bedekken. Je kunt ook tape op je tepelhof gebruiken, maar doe er dan iets als een klein kussentje of watje overheen om het te krijgen. Probeer niet gewoon te proberen de tape op uw tepelhof te plakken.
Zorg er tijdens het tapen voor dat de tape niet aan het gevoelige gebied hecht. Omdat het misschien gewoon betreurenswaardig is als je de tape verwijdert.
Pas op dat u niet te veel aan de borst trekt met behulp van de atriale liftwimper, omdat uw borst er hierdoor beter uitziet.
Vraag voortdurend een medeplichtige in plaats van de hulp van iemand anders in te roepen zonder hulp. Hierdoor kunt u het feitelijk en nauwkeurig opnemen. Omdat men het stillen op de borst kan tolereren voor bepaalde banden die het vasthouden.
Dingen om te onthouden
Breng nooit tape aan op door de zon verbrande of beschadigde huid
Om te controleren of de tape niet te gevoelig is voor je huid, doe je een griptest. Dat betekent dat je gewoon een klein stukje tape gebruikt om over je huid te testen.
Substantieel wordt vrij als je veel zweet. Ga tot het uiterste om geen tape te gebruiken, in de verwachting een meer plakkerige huid te krijgen met zweet.
Maak er een hoogtepunt van, droog en desinfecteer de huid voordat u de tape gebruikt, aangezien het grootste deel van het vuil aan uw huid kan hechten.
Een warme douche voorafgaand aan het verwijderen van de tape maakt de techniek minder boeiend en snel.
Ervan uitgaande dat er na het verwijderen van de tape een paar kleverige plekken op uw huid verschijnen, kunt u deze bedekken met kinderolie en voorzichtig wrijven om het te verwijderen.
Hoe komt het dat je je borsten kunt tapen?
Het tapen van je buste hangt af van de jurk die je draagt. We zullen iets overbrengen dat een sterke positie heeft, dan wil je op dat moment echt alles om je heen zonder iemand anders. Ik moet opzij gaan, dan moet je de borst en tape van de basis naar de bovenkant vasthouden, afhankelijk van hoeveel lift je echt belangrijk vindt. Hieronder volgen een paar overwegingen voor jou!
Herhaal Atrial Lifting – knip de condities van de atriale lifting tape uit en breng deze aan met bijna geen zekerheid!
Breng delen van de tape aan – gebruik de stukjes tape om het op een beha te laten lijken. Gebruik dit idee, ervan uitgaande dat je het vrijwel zonder overtuiging draagt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *